Coaching FIRE :
5 Financial Pillars 6 Financial Restructuring Process 7 Financial Forensic Process One to One Coaching

“COACHING FIRE” adalah program berkaitan bimbingan dalam pengurusan kewangan bagi profil individu atau profil syarikat yang dibimbing sendiri oleh Hajah Norriza Binti Muhamad Yusof ataupun lebih dikenali sebagai Mak Jerung @ MJ dan Perancang Kewangan yang bertauliah di bawah IYCSB. MJ merupakan seorang Mentor Profil Kewangan yang berpengalamanselama lebih 20 tahun dalam industri kewangan dan pelaburan dan juga sedang melahirkan barisan pelapis yang akan meneruskan perjuangan dalam ilmu kewangan dan pelaburan secara Holistik.

Antara modul yang akan dilalui adalah “5 FINANCIAL PILLARS”, “6 FINANCIAL RESTRUCTURING PROCESS”, “7 FINANCIAL FORENSIC PROCESS” dan “ONE ON ONE COACHING”.

Apa Anda Akan Dapat Semasa Bimbingan Dengan IYCSB?

Para peserta akan lebih mudah memahami ilmu kewangan dan pelaburan melalui modul yang disampaikan dengan bahasa yang mudah difahami.
Dapat menyusun strategi untuk mencapai KEBEBASAN KEWANGAN melalui modul yang dikongsikan semasa seminar berlangsung.
creative-idea-solution
Mampu merancang apa tindakan yang boleh dilakukan untuk bina profil kewangan yang baik.
Mengetahui teknik-teknik yang boleh digunakan dalam pelan tindakan yang hendak dilakukan dalam proses baik pulih profil kewangan.

Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd

30-3B, Prima Biz Hub, Block C, Jalan Tasik Prima 5/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor.

Mak Jerung Circle

Khidmat Pelanggan

IYCSB 2
Kepakaran Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (IYCSB) adalah membantu usahawan dan masyarakat dalam menyusun profil kewangan dengan lebih baik untuk POWER KEWANGAN dan POWER KEHIDUPAN.

© 2022 Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (1099621-D)