talkshow

Bagaimana My Financial App Membantu Dalam Perancangan Kewangan

Posted by ADMIN On 7 Jun 2022

MULA BERNIAGA SEAWAL 18 TAHUN TAPI DUIT LEBUR TAK TAHU KE MANA!

Ramai orang mereka pandai CIPTA DUIT tapi tak ramai yang tahu bagaimana NAK URUS DUIT dengan betul. Siapa kata dengan berniaga je kita boleh BERSARA MUDA? Siapa kata dengan berniaga je mampu buat kita KAYA? Siapa kata orang berniaga je boleh BERJAYA?

Ada orang dia Kaya tapi belum tentu dia BAHAGIA, ada orang kita nampak dia BERJAYA tetapi belum tentu dia boleh BERJASA.

Begitu juga dengan kisah daripada Cik Nur Haziqah Halim founder kepada Qamissqa Sdn. Bhd. Beliau dah berniaga seawal umur beliau 18 tahun. Tapi disebabkan ceteknya ilmu tentang pengurusan kewangan, asbab daripada itu duit dari hasil perniagaan beliau menjadi lebur dan tak tahu pergi kemana. Adakah anda menghadapi situasi yg lebih kurang sama?

Kalau anda nak tahu apa yang MJ dah bantu beliau dalam pengurusan kewangan sehingga bagaimana beliau boleh memiliki dua buah hartanah bernilai RM1 juta.. Jom ikuti TALKSHOW pada malam ini dan kita akan bongkarkan rahsia kejayaan beliau.

Sumber: Nur Haziqah Hanim

Tinggalkan Komen Anda...

Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di talian 011-11798447

Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd

30-3B, Prima Biz Hub, Block C, Jalan Tasik Prima 5/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor.

Mak Jerung Circle

Khidmat Pelanggan

IYCSB 2
Kepakaran Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (IYCSB) adalah membantu usahawan dan masyarakat dalam menyusun profil kewangan dengan lebih baik untuk POWER KEWANGAN dan POWER KEHIDUPAN.

© 2022 Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (1099621-D)