PERHATIAN! kepada yang Takda Kerja, Graduan, Orang Makan Gaji yang tengah struggle cari duit tambahan bagi menampung kehidupan yang mencabar, persaingan ekonomi semakin dahsyat, harga barang makin naik dan inflasi makin meningkat !!

JANGAN SCROLL
Jika anda takda masalah seperti di atas!

Berikan MJ 1 hari untuk bongkarkan RAHSIA & STRATEGI bagaimana Buat Duit dengan Pantas yang bukan saja menaikkan PENDAPATAN anda sekarang ini, malah PENDAPATAN anda akan lebih BESAR dan terus meningkat..

AMARAN! Ini bukan kelas semata-mata, ini adalah sesi di mana MJ akan ajar dan anda akan terus bertindak dengan bimbingan yang MJ berikan..

Kalau anda betul-betul serius nak buat duit dan upgrade kehidupan anda, MJ akan dedahkan apa yang MJ dah buat selama 23 tahun sebagai Perunding Kewangan & Takaful.

Bagaimana program ini dapat membantu MENJANA RM1,000,000 PERTAMA sebagai Perunding Kewangan & Takaful?

Bagaimana Nak Jana Pendapatan

Pertama, kita akan tahu apakah cara untuk jana pendapatan dengan formula E.B.S.I dan apa bidang yang akan diceburi.

Gambaran Keseluruhan Perniagaan

Seterusnya, kita akan analisa bisnes untuk tahu manfaat, kelebihan, cara, halangan, cabaran yang perlu dilalui dan perlu fokus untuk berjaya!

Perancangan Hadapan

MJ akan kongsikan strategi dan apa yang perlu anda bertindak untuk jadi Perunding Kewangan & Takaful. Selepas itu, anda akan lebih jelas dan yakin dengan apa yang anda perlu lakukan untuk capai RM1,000,000 pertama.

FAEDAH yang akan anda dapat jika jadi Perunding Kewangan & Takaful bersama Mak Jerung

Perniagaan Berisiko Rendah

Dalam usaha mencari pendapatan dalam bisnes, kita perlu mencari bisnes yang modal rendah dan risiko rendah supaya tidak terjerat dalam kewangan.

Purata Pendapatan Tahun Pertama

Bagi mereka yang sertai secara FULL TIME, anda boleh menjana pendapatan sebulan sekitar RM3,000 hingga RM7,000 dan jika sertai secara PART TIME boleh menjana pendapatan sekitar RM1,000 hingga RM3,000.

TRIP Percutian Percuma

Bagi mereka yang suka travel, ini bisnes yang perlu anda ceburi. Banyak peluang untuk anda pergi travel secara PERCUMA. Hampir 40 buah negara MJ telah jelajahi secara PERCUMA setelah MJ sertai bisnes ini.

Kenaikan Pendapatan

Biasanya kalau jual barang akan dapat untung sekali. Dalam kerjaya ini anda buat jualan hanya sekali, dan akan menerima keuntungan sebanyak 72 bulan iaitu bersamaan 6 tahun.

Perniagaan Yang Terbukti Berjaya

Anda bakal layak pembiayaan dengan cara yang lebih pantas berbanding buat bisnes sendiri secara tidak langsung bakal bina RM1,000,000 pertama sebagai Perunding Kewangan & Takaful.

"Dengan pengalaman MJ lebih 23 tahun sebagai Perunding Kewangan & Takaful, Banyak RAHSIA & STRATEGI yang MJ akan kongsikan kepada anda.. MJ nak dedahkan, 7 PROVEN SUCCESS FORMULA yang bakal bantu anda Bina RM1,000,000 Pertama yang tak pernah terfikir di akal.."

Inilah antara anak didik MJ yang dah berani Breakthrough dalam Bisnes Takaful sehingga ada yang mampu capai income 5 figure dalam kurang 6 bulan sahaja!

Apa yang anda lihat tadi daripada segi PENDAPATAN, ada juga yang dah mampu untuk UPGRADE LIFESTYLE ke next level !!

Berminat untuk sertai kempen
JOM BUAT DUIT?

Join channel Telegram di bawah

Jika terdapat sebarang pertanyaan, hubungi kami ditalian di bawah...

Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd

30-3B, Prima Biz Hub, Block C, Jalan Tasik Prima 5/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor.

Mak Jerung Circle

Khidmat Pelanggan

IYCSB 2

Menjadi pakar rujuk dalam bidang pendidikan kewangan secara holistik yang memperjuangkan 10 tahun perancangan kewangan untuk melahirkan generasi bebas kewangan.

© 2022 Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (1099621-D)