Perhatian kepada anda yang dah lama BEKERJA, tapi masih tiada SIMPANAN dan PELABURAN HARTANAH.

Nak belajar tingkatkan SIMPANAN dan miliki rumah pertama TAPI tidak tahu cara?

Formula Urus Gaji

Power Kewangan, Power Pelaburan

Buku Formula Urus Gaji diterbitkan khas untuk orang yang gagal dan hampir gagal dalam kewangan serta mereka yang bersungguh-sungguh ingin mengubah hidup dan kewangan mereka ke arah yang lebih baik.

Jerat Kewangan & Hartanah

Ilmu Perancangan Kewangan & Pelaburan Hartanah

Pengalaman pahit yang pernah dilalui oleh Ieza Yusof (MJ) sedikit sebanyak membantu beliau menasihati dan membantu ramai orang agar tidak terjerat dalam kewangan dan pelaburan hartanah.

Kalkulator Dari Langit

Mengapa Orang Lain Terus Kaya, Tapi Aku Terus Miskin

Buku ini dicoretkan khas untuk sesiapa yang ingin mencapai KEBEBASAN KEWANGAN dan keluar dari belenggu kemiskinan. Ilmu kewangan dan pelaburan adalah ilmu yang wajib difahamkan. Tindakan tanpa ilmu sangat mengerikan.

Tired sleepy asian young business man in glasses with head on hands sitting and sleeping at workplace at the table over white background

Dah lama bekerja tapi sedang hadapi masalah di bawah?

Mesti sedih kan bertahun kerja simpanan tak sampai RM10,000 dan masih menyewa

lot-question-notes-why-who-where-how-why-2

MJ faham sangat perasaan anda, sebab MJ dulu pun macam tu. Sebab tu MJ nak bantu anda dengan 1 solusi menarik iaitu

Artboard 1 (4)

Formula Urus Gaji untuk tingkatkan simpanan dan bina profil kewangan.

Jerat Kewangan & Hartanah rahsia dan tip untuk memiliki rumah pertama.

Kalkulator Dari Langit panduan untuk bersara dalam tempoh 10 tahun.

Ditulis berdasarkan pengalaman lebih 20 tahun dalam kewangan dan hartanah
oleh

IEZA YUSOF (MJ)

Mentor Profil Kewangan Malaysia

Belajar urus kewangan dan bina profil kewangan bersama Ieza Yusof

Siapa Ieza Yusof (MJ)?

liputan media tempatan:

Ikut terus FORMULA URUS KEWANGAN yang dikongsikan dan sudah terbukti berdasarkan pengalaman ramai yang telah BERJAYA lakukan!

Kenapa perlu tunggu lagi sekiranya dapat selesaikan masalah kewangan yang huru-hara anda pada hari ini!

LEBIH

0 +
Jumlah Buku Yang Telah Terjual

Pakej KOMBO INVESTOR bernilai RM120 akan jadi milik anda pada harga YEAR END SALE yang kami tawarkan.

#BONUS 1: E-BOOK 7 CARA IMPROVE TAHAP KEWANGAN

Untuk memantapkan kewangan ni perlu melalui beberapa proses. Tiada kejayaan yang tiada proses. MJ kongsikan 7 proses utama yang perlu dititikberatkan bagi memudahkan kita capai kejayaan dalam kewangan.

Nak tahu cara bagaimana nak laksanakan dengan lebih jelas?

Teruskan dengan membaca e-book ini sehingga khatam.

#BONUS 2: E-BOOK 7 CARA MUDAH BEBAS KEWANGAN

Semua orang impikan untuk bebas kewangan, tapi tak tahu dari mana nak bermula.

MJ kongsikan dalam e-book ni 7 cara mudah yang boleh dilakukan sebagai permulaan untuk bebas kewangan.

#BONUS 3: E-BOOK 6 LANGKAH SUSUN SEMULA KEWANGAN

Apa Cara Paling Mudah, Cepat dan Berkesan untuk Bina Profil Kewangan yang POWER?

Untuk kita bina profil kewangan yang POWER bukanlah sesuatu yang singkat. Perlu melalui beberapa proses dan penting dalam berdisiplin.
CONSISTENCY IS A KEY.

Tapi untuk bina profil kewangan yang POWER juga tak semestinya perlu melalui tempoh proses yang lama. Semuanya perlu dengan ilmu dan bimbingan.

kombo investor

RM 99
90
  • List Item
best sell

BONUS

kombo usahawan

RM 79
90
  • List Item

kombo makan gaji

RM 59
90
  • List Item

Antara yang telah membeli buku-buku MJ...

Disclaimer

Anda perlukan bantuan?
Klik dibawah

Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd

30-3B, Prima Biz Hub, Block C, Jalan Tasik Prima 5/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor.

Mak Jerung Circle

Khidmat Pelanggan

IYCSB 2
Kepakaran Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (IYCSB) adalah membantu usahawan dan masyarakat dalam menyusun profil kewangan dengan lebih baik untuk POWER KEWANGAN dan POWER KEHIDUPAN.

© 2022 Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (1099621-D)