Kisah Inspirasi

artikel terkini

Tempah Maut! Gara-gara Hutang RM20 Je!

SHARA ISMAIL

Siapa kata makan gaji tak boleh ada simpanan juta-juta? Siapa kata kerja makan gaji tak boleh capai kebebasan kewangan? Kalau korang tahu cara yang betul, ada ilmu, ada mentor.. semua boleh capai.

Balu Terdesak! Sanggup Buat Kerja ***** Selepas Kematian Suami!

SITI RAFIEH

Terdesak sangat sampai terpaksa tinggalkan anak yang masih kecil di kampung dan  demi untuk mencari wang bagi kelangsungan hidup. Jom ikuti kisah ini.

bagaimana my financial apps membantu rancang kewangan

NUR HAZIQAH HANIM

Ramai orang mereka pandai CIPTA DUIT tapi tak ramai yang tahu bagaimana NAK URUS DUIT dengan betul. Siapa kata dengan berniaga je kita boleh BERSARA MUDA? Siapa kata dengan….

UMUR 23 TAHUN DAH MAMPU BELI RUMAH

SHAFIQ YUSOF

Bagaimana beliau mampu memiliki rumah sendiri di usia yang muda dan bagaimana beliau mampu untuk memiliki simpanan walaupun masih belajar tanpa memiliki pendapatan tetap….

SAVINGS 5K SANGKA DAH BANYAK TAPI...

SITI SYA’WANAH

Tapi kenapa ada orang dia tak boleh ubah hidup dia? Kenapa ada orang dia tak boleh UPGRADE kewangan dia? Tak boleh UPGRADE life dia.. dia tak CAPAI impian dia.. Sebab apa?…..

TIDAK ADA HUTANG TAPI SIMPANAN KURANG!

PUAN HIDAYAH

Sepanjang penglibatan beliau dalam perniagaan, beliau takut untuk ubah profil perniagaan beliau daripada Enterprise ke Sdn.Bhd sebelum beliau ada ilmu tentang profil kewangan…..

Pelaburan vs peleburan

ALWI ADAM

Ramai yang pandai CIPTA DUIT tapi tak ramai yang tahu bagaimana NAK URUS DUIT dengan betul. Siapa kata dengan berniaga je kita boleh BERSARA MUDA? Siapa kata dengan….

emosi mengatasi segalanya

HAJAR SHAFIQAH

Bagaimana beliau mampu memiliki rumah sendiri di usia yang muda dan bagaimana beliau mampu untuk memiliki simpanan walaupun masih belajar tanpa memiliki pendapatan tetap….

MARI DENGAR APA KATA MEREKA

Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd

30-3B, Prima Biz Hub, Block C, Jalan Tasik Prima 5/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor.

Mak Jerung Circle

Khidmat Pelanggan

IYCSB 2

Menjadi pakar rujuk dalam bidang pendidikan kewangan secara holistik yang memperjuangkan 10 tahun perancangan kewangan untuk melahirkan generasi bebas kewangan.

© 2022 Ieza Yusof Consultancy Sdn Bhd (1099621-D)